Blijven spelen of niet?

De laatste weken is het rustiger in de Pokémon GO-wereld om mij heen. Uiteraard heeft het weer beginnen van de scholen hier veel mee te maken. Overdag is er simpelweg geen tijd meer om op je mobiel te kijken welke Pokémon er in de buurt zit, of om rond te lopen en eieren uit te laten komen. Vrienden waarmee ik in de zomer ’s avonds de straat op ging blijven liever thuis om te studeren of even een filmpje te kijken. Daarnaast is ook het weer langzaam steeds kouder aan het worden: niet echt aantrekkelijk om nog naar buiten te gaan.

Toch is het jammer dat mijn Pokédex nu steeds langzamer gevuld wordt. Ik mis de enthousiaste mensen die op zoek gaan naar een Pikachu, de wandelingen en gesprekken die ik met mensen voerde en de gevechten in gyms die soms best spannend waren!

Daarnaast ben ik heel benieuwd of de app goed ontwikkeld blijft worden nu er nog maar zo weinig mensen actief spelen. Wellicht gaat Niantic binnenkort op zoek naar een nieuwe rage…

Kortom: mensen om mij heen spelen veel minder Pokémon, en ik daarom ook. Hoe is dat bij jullie? Wie speelt er nog, en wie niet? Maken jullie nog leuke dingen mee op straat?

Populairste artikelen

Mirkku

Mijn Pokémon Go avontuur begon met de aanschaf van mijn allereerste databundel… Nu ga ik er zoveel ik kan op uit om Pokémon in de omgeving te vangen. Voor Gym-battles zijn mijn Pokémon nog niet sterk genoeg, maar binnenkort hopelijk wel!

Latest posts by Mirkku (see all)

Deel dit artikel of reageer

2 Reacties op Blijven spelen of niet?

  1. Hi there very nice site!! Guy .. Beautiful .. Superb ..

    I will bookmark your website and take the feeds additionally?
    I am happy to find a lot of helpful information here in the publish, we want develop extra
    strategies in this regard, thanks for sharing.
    . . . . .

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.