Een Pokemon GO speler wordt via livestream overvallen en geslagen

Pokemon GO is het razend populaire augmented reality spel waarbij spelers de straat op moeten om op jacht te gaan op de virtuele wezens. Helaas gaat het spel niet altijd over leuke dingen en kunnen er ook slechte gevolgen ontstaan van het spelen van het spel. Zo was er in Nederland eerder een elfjarige jongen die de telefoons stal van zijn leeftijdsgenoten. In Amerika heeft zich ook een bizar geval voorgedaan. In New York werd er namelijk een Pokemon GO speler bruut geslagen en overvallen toen hij op jacht was naar Pokemon.

Livestream

De jongen was Pokemon GO aan het spelen terwijl hij zichzelf via een livestream filmde voor zijn volgers op Twitter. Deze was te volgen onder de naam van Rickeybot. In de livestream is te zien hoe Rickeybot door Central Park in New York heen wandelt. Tijdens de livestream wordt hij plotseling naar de grond geslagen. Vervolgens is te zien dat de man de telefoon pakt en er mee weg rent. Nadat de man weg rent met de telefoon wordt de telefoon terug gezet naar de fabrieksinstellingen en gaat het beeld van de livestream uit.

Tijdens de overval konden alle volgers van de livestream van Rickeybot meekijken met wat er gebeurde. Er kwamen dan ook diverse reactie op internet te verschijnen van de volgers die duidelijk geschokt zijn over het incident.

Rickeybot heeft later via Twitter laten weten dat hij in gesprek is met de politie. Ook ging hij naar het ziekenhuis om zijn kaak te laten nakijken. Verder heeft hij via Twitter zijn volgers bedankt voor alle reacties.

Populairste artikelen

Deel dit artikel of reageer

1 Reactie op Een Pokemon GO speler wordt via livestream overvallen en geslagen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.