Elfjarige jongen steelt telefoons van Pokemon gebruikers

Het spelen van Pokemon GO gaat niet altijd om plezier hebben. Eerder al kwam het voor dat potloodventers bij populaire Pokemon hotspots toeslagen in Amstelveen. Nu heeft er kortgeleden een incident plaatsgevonden in Leeuwarden. Het is echter niks ernstigs. In Leeuwarden heeft een elfjarige jongen de telefoons van zijn leeftijdsgenoten gestolen. Hieronder lees je hier meer over.

Het stelen van de telefoons

In Leeuwarden heeft een elfjarige jongen zijn leeftijdsgenoten verteld dat ze naar de Groene Ster moesten komen. De Groene Ster is een uitgestrekt recreatie- en natuurgebied in Friesland. De jongen zei dat er in dit gebied veel bekende en zeldzame Pokemon voorkwamen. Toen zijn leeftijdsgenoten eenmaal waren aangekomen bij de Groene stel stal de elfjarige jongen de telefoons. De jongen had dit aan een groepje verteld die hij Pokemon zag spelen. Of er meerdere pogingen zijn geweest onder andere jongeren die Pokemon GO aan het spelen waren is nog onduidelijk.

Bij de Groene Ster werden de telefoon afgepakt waarna de jongen met de telefoons wegfietste. De politie heeft de telefoons inmiddels in beslag genomen en zal deze week verder onderzoek doen naar de zaak.

Meer nieuws over Pokemon GO

Zojuist is er een nieuwe update doorgevoerd binnen Pokemon die er voor zorgt dat root-gebruikers niet meer met hun toestel op de app van Pokemon GO kunnen komen. Daarnaast is er tijdens deze update het vriendensysteem doorgevoerd en wordt het mogelijk om de accessoires Pokemon GO Plus te kopen met de game. Binnenkort zal deze Pokemon GO Plus wearable te koop zijn.

Populairste artikelen

Deel dit artikel of reageer

8 Reacties op Elfjarige jongen steelt telefoons van Pokemon gebruikers

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.