Nieuwe update is aan het uitrollen

Enkele dagen geleden hebben we informatie gedeeld over nieuwe updates. Zo was er het nieuws dat Pokemon GO makkelijker zou worden gemaakt voor nieuwe spelers. Wanneer dit bij een volgende update van toepassing zou zijn was nog niks over bekend bij Niantic. Echter is het op dit moment wel bekend geworden. Bij update 1.11.2 zal dit gebeuren en deze update wordt op dit moment uitgerold. Dit is dus erg goed nieuws voor iedereen die net pas is begonnen met Pokemon GO of voor mensen die nog willen gaan beginnen. Hieronder lees je meer over deze update.

Over de update

Niantic heeft informatie over de update bekend gemaakt in een blogpost. Hierin hebben ze laten weten dat zowel iOS gebruikers en gebruikers van Android de update zullen krijgen. De update wordt op dit moment uitgerold. Het kan dus zijn dat je de update nog niet hebt gekregen, maar het is dan een kwestie van tijd voordat je de update wel zult krijgen.

De belangrijkste ontwikkelingen voor gebruikers is dat de bonussen worden verhoogd wanneer je Pokemon vangt en je meer XP verdiend wanneer je dezelfde Pokemon vangt. Verder hadden we ook al in het vorige artikel verteld dat je in vervolg zes Pokemon kunt meenemen die je in een gym kunt trainen, zolang de gym  van jouw eigen teamkleur is. Vooral voor de spelers die net beginnen met het spel is dit erg gunstig. Zij kunnen sneller bijdragen om de gym te verdedigen en op deze manier kunnen er extra ervaringspunten worden verdiend.

De update bevat ook nog meerdere kleine verbeteringen. Zo pakt de update een aantal kleine bugs aan, zoals problemen met de audio. Verder is het evolueren van Pokemon ingekort. Dat is goed nieuws voor mensen die meerdere keren per dag verschillende Pokemon moesten evolueren. Tot slot zal het spel zelfstandig de afstand updaten die je verwijderd bent van de Pokemon eieren.

Overige grote updates

We hebben het eerder ook gehad over andere grote updates, zoals de events, het ruilen van Pokemon of het vechten tegen je vrienden. Niantic heeft in het verleden wel aangegeven hiermee bezig te zijn, maar tot op het heden is hier verder nog niks over bekend gemaakt. Voor deze grote updates zullen we toch nog even moeten wachten, maar wij gaan er nog steeds van uit dat deze updates er zullen komen.

Populairste artikelen

Deel dit artikel of reageer

2 Reacties op Nieuwe update is aan het uitrollen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.