Noorse premier betrapt op spelen Pokemon GO tijdens debat

De hype van Pokemon GO begint in ons land al voorbij te raken. De gehele zomer werd het spel volop gespeeld, maar sinds de scholen ook weer van start zijn lijkt de populariteit van het spel toch te verminderen. Echter is dat in Noorwegen wel anders. In Noorwegen werd de Noorse premier namelijk betrapt op het spelen van Pokemon GO tijdens het debat. Tijdens het debatteren werd de premier op de foto gezet, terwijl ze Pokemon aan het vangen was. Hieronder is er meer over te lezen.

Het spelen van Pokemon GO tijdens het debat in Noorwegen

Erna Solberg is de premier van Noorwegen. Zij was Pokemon GO aan het spelen tijdens het debat toen Trine Skei Grande aan het woord was. Dit is de leider van de Noorse Liberale Partij. Aan Trine Skei Grande is gevraagd wat zij hier van vond. Ze gaf aan dit totaal niet beledigend op te vatten. Ze werd namelijk zelf eerder ook betrapt op het spelen van Pokemon GO. Toen zij een militaire hoorzitting had werd zij er op betrapt. Het lijkt in Noorwegen dus een gewoonte te zijn dat politica Pokemon GO aan het spelen zijn, terwijl ze horen te werken. Nadat ze er op was betrapt heeft ze een tweet geplaatst waarin ze zegt dat vrouwen twee dingen tegelijk kunnen.

Erna Solberg was echter ook al eerder betrapt op het spelen van Pokemon GO tijdens werktijd. In het verleden heeft ze een werkbezoek gehad aan Slowakije. In de hoofdstad van Slowakije, Bratislava moest ze een pauze nemen om Pokemon te vangen. Ze vertelde toen aan de Noorse televisie zender dat ze eieren moest uitbroeden om zeldzame Pokemon te kunnen vangen.

Meer nieuws over Pokemon GO:

Populairste artikelen

Deel dit artikel of reageer

3 Reacties op Noorse premier betrapt op spelen Pokemon GO tijdens debat

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.