Trainen van gyms binnenkort met zes Pokémon

trainNa eerder vandaag bekend te hebben gemaakt dat de vangkans per soort verhoogd zal worden naarmate je meer van die soort vangt, bevestigd Niantic vandaag nogmaals een update die we kunnen verwachten. Om het trainen van gyms makkelijker te maken zal het nu ook voor je eigen gekozen team mogelijk zijn om zes Pokémon met je mee te brengen. Je bent nu dus niet langer meer afhankelijk van die ene Pokémon om die lastige Snorlax of Lapras te verslaan en reputatie te vergaren voor je eigen team.

Aanpassing van sterkte van de tegenstander

Om de training nog makkelijker te maken zal het tevens mogelijk zijn om het CP van de Pokémon waar tegen je traint te verlagen. Hiermee wordt het mogelijk voor trainers van elk level om een bijdrage te leveren aan de gyms van je team. Het is nog niet bekend wanneer deze update uitgerold wordt, dus houd de updates in de gaten.

Populairste artikelen

ProfessorGreen

ProfessorGreen

Pokémon veteraan die de Dixons plat liep om te vragen of ze Pokémon Blue al binnen hadden, haalde de top cut in enkele VGC toernooien in Nederland en richt zich nu op Pokémon Go.
ProfessorGreen

Latest posts by ProfessorGreen (see all)

Deel dit artikel of reageer

6 Reacties op Trainen van gyms binnenkort met zes Pokémon

  1. Hello, There’s no question that your world wide web may perhaps be taking in website browser compatibility troubles. When I get a glance at your web site in just Safari, it seems to be good Sadly, if opening inside I.E., it incorporates some overlapping difficulties. I simply just desired in the direction of offer yourself with a simple heads up! Other than that, Good web site!

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.